Even voorstellen
Cattery Giganticoon
Graag nodig ik u uit om voor het lezen van de website even onze introductie te lezen, want wie zijn wij?
Ik ben Marie-José en woon deels samen met mijn zoon Job en onze Maine Coons en onze Zwiterse witte herdershond Bliksem. (Bliksem verblijft momenteel in Wychen vanwege mijn herstel).

Voorjaar 2010 zag ik een advertentie waarop ik reageerde: 2 maine coons moesten herplaatst worden wegens allergie, liefst samen, want dat waren ze al vanaf kitten af aan. Ik ging kijken bij het duo en het was liefde op het eerste gezicht.  De maine coon kater overleed binnen een jaar en ons eerste maine coon kitten deed haar intrede. Onze prachtige Twinkel.
Mijn besluit stond vast: Mijn hobby waarmaken: een maine-coon-cattery met maine coons, non-poly's en polydactyl's.
Bij ons staat de gezondheid van de katten en kittens bovenaan. Wij fokken een nestje per poes hooguit eenmaal per jaar en de ouders komen uit volledig geteste lijnen van PKD, HCM1, HCM 3,Patellela-luxatie, Snap-test RDAC-PRA, RDY-PRA en PK-Def. De testuitslagen zijn ter inzage uiteraard.
Onze katten groeien op in huis en afgeschermde tuin en het katerverblijf, waar onze Sun  mag vertoeven als hier een krolse poes in huis is. Ze wonen echt allemaal in de praktijk overal!

Wij richten ons met name op de non-poly's en de poly's, want een echte maine coonliefhebber wil graag een een grote maine coon, vandaar zo ook onze catterynaam. Ook ik raakte na 20 jaar besmet met het 'coon-virus'!! Geweldig.

Wij zijn lid van BCF, de belgische kattenvereniging.


Eén ding kan ik zeggen, kies voor een maine coon en je hebt een soulmate for life!

Onze maine coons hebben allemaal een verschillend karakter, juist leuk, maar ze horen er allemaal bij en wij houden van ze allemaal evenveel.
Bij ons staat op de toplijst veel knuffelen!! Ze krijgen de beste verzorging en voer hier allemaal. Het zijn de meest sociale katten die ik ken. Jaarlijks krijgen ze hun inentingen, nodige wormkuren en vlooienbehandelingen.

Allemaal in liefde naast en bij elkaar leven, wie, of wat je ook bent.

Mijn levensmotto is: opdat je mag zijn wie je bent, dan kan je ware kracht en schoonheid getoond worden voor die het wil zien.

Dit jaar hebben we tot ons grote verdriet een aantal oudgedienden moeten herplaatsen. Gelukkig zijn ze allemaal goed terecht gekomen.

De herplaatsers waren Twinkel, Sippie, Karel en Mystique samen, Kroontje, Angel, Duveltje. Mede door de liefde volle opvang gedurende mijn ziekenhuisopnames heeft Cattery Refige zich uit de naad gewerkt op mijn katten en kittens op te vangen. Eén en al dankbaarheid en respect!

Nu gaan we verder met een kleinere groep met een prachtige potentie.
Ik doe dit nu 7 jaar en je blijft je ontwikkelen door in een groep katten te verblijven. De dynamiek in een groep blijft veranderen en ieder nestje is weer een nieuwe uitdaging.
De prachtige vriendschappen die onderling ontstaan. Ze helpen elkaar allemaal!

Het afgelopen jaar Heeft onze prachtige Sun zijn eerste nestjes verwekt.
Wauwie , wat is het een enorme spetter. Hij weegt nu vrijwel 8 kilo en zijn kraagontwikkeling begint laat, maar zet schitterend door.

Snoepie is nu de groepsoudste, onze kleine tengere oerlieve kleine non-poly.

We hebben momenteel een jonge groep. Mata Hari en Lily zullen voor het eerst mama mogen gaan worden.

Ik ga jullie voorstellen aan onze poezels! op de volgende pagina's, want wij fokken lieve grote maine coons op gezondheid en karakter.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

02.12 | 09:20

Hallo,

Wij zouden graag willen komen kijken naar het poesje dat nog beschikbaar is.

Met vriendelijke groet,

Ilona van Rijzewijk

...
09.05 | 19:42

Moest enorm lachen om het commentaar over Draakje. Mijn vriend Kevin heeft Hunter bij jullie geadopteerd. Hij is precies zoals zijn grote broer. Echt een schat!

...
13.01 | 14:59

zijn er nog kittens beschikbaar(kater)

...
04.01 | 14:29

Heb je nog kittens die een huisje zoeken? Of gouden mandje?

...
Je vindt deze pagina leuk