Wij brengen onze kittens samen met hun moeder in de woonkamer en onze andere Maine Coons groot met veel liefde en aandacht. Daarom vinden wij het heel belangrijk dat onze kittens terecht komen bij mensen waar ze met veel liefde verzorgd worden en heel hun kattenleventje kunnen blijven.

Denk zorgvuldig over de aanschaf van een kitten na.. Mensen die een kat vrij buiten willen laten lopen, kunnen bij ons geen kat kopen. Het risico dat een kat iets overkomt (gestolen, vergiftigd, overreden worden) vinden we te groot. Een afgezette tuin, balkon, of ren is ideaal. Tevens worden onze kittens doorgeplaatst naar een huisje waar minimaal 1 speelmaatje voor ze is.

Een Maine Coon krijgt graag aandacht van zijn mensen. Vraagt u zich daarom af, voordat u een kitten koopt, of u er genoeg tijd voor heeft. Als u overdag werkt en de kat alleen thuis zal zijn, is het beter een speelkameraadje aan te schaffen. Maine Coons zijn flexibel en kunnen met andere katten en honden overweg.

Bedenk ook dat de verzorging van de kat geld kost. Het blijft niet alleen bij de aanschafprijs. Goede voeding, kattenbakvulling, krabpaal, vlooienbestrijdingsmiddelen, ontwormingen en speeltjes en natuurlijk de jaarlijkse inentingen zijn niet goedkoop.

Wij werken met een verkoopcontract. Als onze kittens ons nest mogen verlaten, zijn ze meerdere malen ontwormd, geënt, gechipt en krijgen zij een Europees paspoort mee met een gezondheidsverklaring van onze dierenarts. Uiteraard ontbreekt een mooie stamboom niet.. Als u komt kijken en het kitten van uw dromen zit erbij, kunt u deze reserveren. Wij vragen u dan een aanbetaling te doen van 250,-