Graag nodig ik u uit om voor het lezen van de website even onze introductie te lezen, want wie zijn wij?

Ik ben Marie-José Gerritsen en woon samen met mijn zoon in Nijmegen. 
Ik ben in het bezit van het diploma vakbekwaam houder hond en kat.

Voorjaar 2010 zag ik een advertentie waarop ik reageerde: 2 maine coons moesten herplaatst worden wegens allergie, liefst samen, want dat waren ze al vanaf kitten af aan. Ik ging kijken bij het duo en het was liefde op het eerste gezicht. De maine coon kater overleed binnen een jaar en ons eerste maine coon kitten deed haar intrede. Onze prachtige Twinkel. Mijn besluit stond vast: Mijn hobby waarmaken: een maine-coon-cattery met maine coons, non-poly's en polydactyl's. Bij ons staat de gezondheid van de katten en kittens bovenaan. Wij fokken een nestje per poes hooguit eenmaal per jaar en de ouders komen uit volledig negatief DNA- en echo geteste lijnen. Ook vrij van Patella Luxaties en FelV en FIV. De testuitslagen zijn ter inzage uiteraard.

Onze katten groeien op in huis en afgeschermde tuin en het katerverblijf, waar onze Sun mag vertoeven als hier een krolse poes in huis is. Ze wonen echt allemaal in de praktijk overal! Wij hebben ook 2 polypoezen. De poly's worden over het algemeen groter dan de gewone Maine Coons. Ook ik raakte na 20 jaar besmet met het 'coon-virus'!! Geweldig. Wij zijn lid van BCF, de belgische kattenvereniging. 

Eén ding kan ik zeggen, kies voor een maine coon en je hebt een soulmate for life! Onze maine coons hebben allemaal een verschillend karakter, juist leuk, maar ze horen er allemaal bij en wij houden van ze allemaal evenveel. Bij ons staat op de toplijst veel knuffelen!! Ze krijgen de beste verzorging en voer hier allemaal. Het zijn de meest sociale katten die ik ken. Jaarlijks krijgen ze hun inentingen, nodige wormkuren en vlooienbehandelingen. Allemaal in liefde naast en bij elkaar leven, wie, of wat je ook bent. Mijn levensmotto is: opdat je mag zijn wie je bent, dan kan je ware kracht en schoonheid getoond worden voor die het wil zien.

Ik doe dit nu vanaf 2011 en je blijft je ontwikkelen door in een groep katten te verblijven. De dynamiek in een groep blijft veranderen en ieder nestje is weer een nieuwe uitdaging. De prachtige vriendschappen die onderling ontstaan. Ze helpen elkaar allemaal!  We hebben momenteel een flinke groep.
mogelijk zullen we tzt niet gaan ontkomen aan herplaatsing.

Ik ga jullie voorstellen aan onze poezels! op de volgende pagina's, want wij fokken lieve grote maine coons op gezondheid en karakter.